CycleSoftware

Wij hebben nog geen geautomatiseerde verbinding met CycleSoftware, maar hopen die in de toekomst wel te krijgen. Op dit moment is het mogelijk om handmatig een inventarisbestand uit het CycleSoftware-systeem te exporteren en naar Locally te verzenden. Volg de onderstaande instructies om aan de slag te gaan.

1. Ga in uw CycleSoftware-systeem naar Beheer > Exporteer gegevens > Exporteer artikelen en/of Exporteer fietsen. Zorg ervoor dat de export UPC/EAN, de hoeveelheid en de prijs bevat.

2. Als u beide rapporten hebt geëxporteerd, voegt u de twee spreadsheets samen. Zorg ervoor dat het bestandsformaat een .xlsx, .xls, .csv, of een .txt-bestand is.

3. Verzend het inventarisbestand naar Locally via e-mail, FTP, URL of Dropbox.

S/FTP: om uw bestand via FTP/SFTP naar ons te pushen, genereert u inloggegevens van uw locally.com-account of neemt u contact op met Locally voor hulp. Zodra u de inloggegevens hebt, plaatst u uw bestand(en) in de map en meldt u dit aan support@locally.com. Locally zal ons systeem koppelen om dit pad meerdere keren per dag te pollen en eventuele wijzigingen op te vangen.

E-mail: elke winkellocatie in ons systeem heeft een uniek e-mailadres waar inventarisbestanden naartoe kunnen worden verzonden. Bekijk het hier in uw locally.com-account onder "E-mailmethode".

Dropbox: maak een Dropbox-map aan en geef deze de naam 'Locally". Deel de map met dropbox@locally.com en breng vervolgens retailers@locally.com op de hoogte. Zet uw bestand(en) in de map. Locally zal ons systeem koppelen om dit pad meerdere keren per dag te scannen en eventuele wijzigingen te verwerken.

URL: We kunnen een inventarisbestand ophalen op een URL. Dit kunnen we bijvoorbeeld ook doen met een Google Product Feed. Als 'Aantal Op Voorraad' niet beschikbaar is in deze feed, zal ons systeem de aanwezigheid van een UPC/EAN behandelen als AOV=1 en de afwezigheid als AOV=0. Houd er rekening mee dat we niet kunnen werken met .xml bestanden op dit moment.

Indien u een CycleSoftware-gebruiker bent die geïnteresseerd is in een geautomatiseerde CycleSoftware-aansluiting, vul dan het formulier hier.

Volgende stap:   Buy It Locally activeren